Здравейте!От скоро карам 147, но дръжката на жабката винаги ми беше хлабава, в последно време се разхлаби още повече и падна сама.Виждам, че има резба в дръжката, падна и болтчето, но проблема е, че няма място без да разглабям да завия болтчето на дръжката та въпроса ми е кое да разглобя и как, за да си монтирам отново дръжката.И за да не отварям нова тема искам да попитам и следното - имам 2 кабела (с по 2 букси) в багажника. Каква им е точната цел за тонколони или бас каса? Има ли измиване на задния прозорец, защото дюза нямам (или не виждам), но помпата работи като натисна лостчето напред.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с жабка на 147
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от SkyRevers Покажи съобщениеЗдравейте!От скоро карам 147, но дръжката на жабката винаги ми беше хлабава, в последно време се разхлаби още повече и падна сама.Виждам, че има резба в дръжката, падна и болтчето, но проблема е, че няма място без да разглабям да завия болтчето на дръжката та въпроса ми е кое да разглобя и как, за да си монтирам отново дръжката.И за да не отварям нова тема искам да попитам и следното - имам 2 кабела (с по 2 букси) в багажника. Каква им е точната цел за тонколони или бас каса? Има ли измиване на задния прозорец, защото дюза нямам (или не виждам), но помпата работи като натисна лостчето напред.) Ако те разбирам правилно при теб е паднало и "болчето", от което зависи хода на дръжката. В този случай мисля , че се пробиваше от задната част на вратичката за да се закрепи. При мен този " болт" остана и се отчупи само дръжката. Залепих я с поксипол и за сега всичко е наред. Кабели прокарани заводско в жабката няма,, освен за лампичката.. Направи снимка и я покажи тук да видим за какво става дума. Може да е някаква доработка. На задния прозорец, дюзата се намира на основата, където се закача задната чистачка. Като натискаш да пръска отзад, виж да не би да ти мокри кората в багажника. При мен се беше счупила една пластмасова връзка от маркучето към дюзата. Направено е да се движи заедно с рамото и вероятността да се счупи не е малка. Или може да се е набила дюзата с варовик или други боклуци. При всички случаи ще трябва да махнеш задната кора на багажника, за да видиш какво се случва там.
Last edited by zombiran; d.m.y г., 10:12.
-
За кабелите питай джамбаза дето ти я продал.....от моята изкарах кабели колкото за ел.инсталация на триетажна кооперация.Освен това беше сложен касетфон сони с набит панел от друг модел.Съдейки по кабелите липсваха усилвател, сд чейнджър, елипсите и вероятно бас.Ако по дюзата и маркуча всичко е наред търси отпред при помпата.Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 20:20.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment